onsdag 17 februari 2010

Reaplan

Har just gått igenom Adlibris bokrea på nätet.
Nu måste jag bara välja.
Och om jag inte kan ... då får jag helt enkelt ta ett lån.
Böckerna är väl egentligen inte så dyra var för sig, men tillsammans ... huvva!
Sen måste jag kanske kolla vad SAS tar för att frakta ner dem.
Vad kan det bli för fraktsats på ett ton böcker?
Med tanke på vad man får betala för bagaget nuförtiden så blir det säkert billigare än att betala övervikt nästa gång jag flyger hem från Sverige.

13 kommentarer:

Helly på vift sa...

Jag har hört att Sverigepaket kan vara ett bra sätt att transportera saker och ting på ett förhållandevis billigt sätt... Kanske värt att kolla upp...

Ska du börja plugga...?

segsliten sa...

Helly: Nej, men med böcker till barnen och sen böcker på både svenska och engelska till mig så blir det en hel del. Synd att det inte finns någon årlig bokrea här i Italien ... böcker kan man aldrig få för många av.

Speja sa...

Har också börjat yra omkring på bokreorna på nätet. Det finns så mycket jag vill ha! Men jag har ju turen att slippa frakten...håller tummarna för att SAS ger dig ett hyfsat ton-pris.
Kram.

segsliten sa...

Speja: Jag blir helt snurrig, det finns så mycket bra litteratur. Dessutom vill jag ju gärna passa på att köpa när det är billigt.

Unknown sa...

Helly har ett bra tips. Sverigepaket àr himla bra och komemr fram eftersom det har ett fraktnummer. Annars brukar jag kòpa pà Bokus, du ser frakten pà en gàng.

Fröken Eko sa...

Oj, oj vad jag har missat mycket här! Har ni köpt hus!? Stort grattis! Hoppas ni kommer att trivas, kanske ni redan har flyttat och allt? Nå, får hoppas på bilder av huset sen :)

Ang. böckerna så vet jag precis hur det känns. Och det är ju så himla svårt att INTE köpa allt man ser... speciellt inte då drömmen är ett eget, litet bibliotek.

/F

mockapocka sa...

Böcker är bäst! Beställ!

segsliten sa...

Johanna: Tyvärr har inte Bokus alla de böcker som jag vill ha så det lutar åt att kolla upp vad Sverigepaketet kostar.

Fröken Eko: Bibliotek - en dröm som jag hoppas blir verklighet.

Mockapocka: Jag ska beställa idag. Många böcker blir det!

Livet på Citronodlingen sa...

Det som är bra med Sverigepaket är att de tillåter såpass hög vikt att man inte kommer upp i den ens om man fyller paketet med bly ;o)

CharmKatti sa...

Grattis till husköpet! Och till lägenhetsförsäljningen förstås. Antar att ni har fullt upp nu med flytt och allt. Lycka till och hoppas allt går vägen!

segsliten sa...

Helena: Jag har letat efter Sverigepaketet men det verkar inte finnas längre. Men det gör i och för sig inte Posten heller så det är kanske inte så konstigt.

CharmKatti: Själva flytten har inte börjat än men det är en hel del runt omkring. :)

victoria sa...

Jag tror att det blir billigast att du själv flyger hit och hämtar böckerna. Ta ingen annan packning med dig,det blir för tungt!Alternativet är att JAG kommer med dem till dig ;). Visst e det sjukt roligt med billiga böcker?!
Hoppas ni mår bra allihop.
Kram kram kram

segsliten sa...

Victoria: Okej, då skickar jag böckerna hem till dig så tar du med dig dem ner. ;)