lördag 28 mars 2009

Kraftåtgärd

Jag har sedan ett dygn tillbaka tvingats sätta på kommentarkontrollen. Jag beklagar detta, då jag egentligen hellre ser att kommentarerna kommer ut på bloggen direkt. Tyvärr har det visat sig att detta inte längre är möjligt. Jag skulle också vilja be er att skriva under era kommentarer, då jag i fortsättningen ogärna kommer publicera anonyma sådana. Jag hoppas att ni ska ha förståelse för detta beslut.

4 kommentarer:

DaisyAndMe sa...

Spara allt som monstret skriver. Det kan komma till nytta. Jag luskar...

DaisyAndMe

lurigopalia sa...

Jag håller med föregående. Vi får kolla om det finns något sätt att komma åt henne på. Hon har gått för långt. Den som sårar och förolämpar mina vänner förolämpar mig också.Det kan inte vara möjligt att man får hålla på som hon ostraffat.

Anonym sa...

Jag har ingen aning om vad som förorsakat detta beslut men jag tycker att det är hemskt och skrämmande att folk kan sprida hat och hemskheter genom att gå in och kommentera på andras bloggar - gillar man inte bloggen eller det man läser är ju valet att hoppa vidare UTAN att kommentera mycket enkelt! Jag hoppas att det löser sig till det bästa för dig iaf.

(pst ramlade in helt av en slump bara.)

Anonym sa...

Usch vad obehagligt. Tànk att nàgon vill slòsa sin tid pà att fòrpesta livet fòr andra.

Kram fràn Maria i San Remo