måndag 23 februari 2009

Grå, sliten och flodfårad

Vinterfloden


ligger förtöjd

vid utsiktsplatsen.

Cafét

träder fram

ur dimmorna

intill en övervintrande husbåt.

11 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Vilka fina bilder!

Anonym sa...

Du är duktig på att blogga också :-) Alltid rolig och trevligt att läsa här. Helgen har vart lugn och skön, alltid kul att träffa bror med familj.

Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Så fina bilder, vännen:)
kram Lallis

Anonym sa...

Vilka fina bilder du har här.

Anonym sa...

tackar,det är inte många bilder vi har tillsammans då det är jag som är den kameratokiga i familjen =) blir nästan bara sova bilder på oss,men det är ju inte fel det heller.kram

Veronica sa...

Vilka snygga bilder!

Jovanotti är ju perfekt som bakgrundsmusik, oh vad jag gillar den här låten!

Anonym sa...

ja Veat är alltid vid min sida,lixom jag vod hans =)))) har haft tur .kram

Myra sa...

Härliga bilder. Stämningsfyllda.

Längtar vi till våren nu...? ;)

CharmKatti sa...

Bor det nån stackare i den där husbåten?

segsliten sa...

Charmkatti: Vet inte om det bor någon där nu, men innan bodde det en man där. I cafét bor det däremot en man som jag hälsade på igår när jag tog bilderna.
Kram ☺

Anonym sa...

Hej där,
jag blir snart tokig på datorer och bloggar! Jag kommenterar ofta dina inlägg, men när jag ska läsa alla kommentarer efter någon dag så är mina oftast inte kvar! Jag gör alltid på samma sätt så jag vet ju hur man gör...Trist! Får se om detta kommer med nu då. Förra gången hade jag skrivit en halv roman till dig!!! Ville bara säga att bilderna är otroligt vackra och jag undrar om det är du som är fotografen!? Jag älska att fotografera men det blir mest på barnen för tillfället. Hoppas allt är bra med dig, du befinner dig väl i Stockholm idag om jag inte missminner mig! Eller är på väg dit i alla fall, har för mig att du skrev den 25:e. Ha det SUPERBRA i Sverige och njut av vårat regniga, snöinga, blåsiga men underbara väder! Kram till dig!