onsdag 27 maj 2009

Hetluftsbehandling

Jag älskar värme, jag älska hetta, men på natten kan det bli lite för mycket av det goda. Trettiotvå grader i sovrummet sen snart en vecka tillbaka, inte så konstigt att jag är trött! Tyvärr är det här bara början, för i juli och augusti brukar vi ha runt trettiosju.

11 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Här är det än så länge drägligt, men vi bor ju i ett gammalt hus med nästan 1 meter tjocka stenväggar.. Det tar ett tag innan det blir för varmt inomhus, men när det väl blivit det... Då är man glad att man har A/C!

nillas liv på pinnen sa...

Ok, det lät faktiskt i varmaste laget... På natten är det skönt att ha svalt tycker jag.
En AC kanske?

Anonym sa...

Jag längtar alltid till värme och idag när regnet det öser ner och har gjort varje minut hela dagen önskar jag absolut värme och solsken. Men jag vet också hur det är när det är FÖR varmt. Att sova då är varkens kul eller lätt..
Lagom- var det nån som nämnde det?

mockapocka sa...

Faktiskt jobbigt! Det tänker man inte när man går här hemma och huttrar i tolv grader och "regnblåst". Men efter en italienvecka i maj blev jag raskt påmind. Härligt på dagen men jobbigt på natten.

Myra sa...

Tank om varlden kunde dela lite lika pa den dar varmen. Jag skulle garna vilja ha liiite varmare an de 16-18 graderna vi har har. Men garna inte over 22. Ar det for mycket begart tror du? ;)

Har svarat pa alla dina fragor, sa nu vet du allt om mig. Haha

Anonym sa...

Kan inte annat än att hålla med...idag har det visserligen dragit förbi ett åsk- och regnoväder så nu har vi lite klarare och kallare luft!

Sov gott,
Nina

segsliten sa...

Pysen: Så här års har vi ganska ofta varmare inne än ute på natten. Väggarna är tunna och solen ligger på mot sovrumssidan hela eftermiddagen. På nätterna är det minst sagt outhärdligt!

Nilla: Vi har en i vardagsrummet, men så fort vi stänger av den blir det varmt igen. Och att ha den på dygnet runt är inget bra alternativ.

Redpaint: Lagom är ett underbart påfund!

Mockapocka: När det är som varmast brukar jag sova med en blöt duk på kroppen.

Myra: Jag ger gärna bort ett par grader, speciellt ett par av de vi har på natten. Sen kan ju du fördela dem lite hur du vill.

Nina: Det har inte kommit hit än, men det kanske kommer.

Anonym sa...

Hur ställer du dig till A/C?

Vi har samma problem här på somrarna...det blir så sjukt varmt...går inte att sova...vår A/C var också sönder halva sommaren hujeda mig...tur att den är fixad nu dock!!!

segsliten sa...

Weirdo: A/C har vi i vardagsrummet, men inte i sovrummet. Problemet är att den måste gå 24/24 för att det ska vara någon idé.

Myra sa...

Tack söta. Det verkar som om graderna landar här imorgon. Tusen, tusen tack, det var snabb leverans! :)

Maria Berg sa...

För mycket av det goda, inte så kul. kan tänka mig at ni har blötta handdukar att ha på er i er lilla skrubb när ni skall sova.

Härlig pool och så barn del, dock mindre härligt med alla sladderkärringar. kankse man skulle säga lite försiktigt att du såg en katt kissa i poolen tor du de går upp då....?

Kankse det blir lite svalka när ni kommer till Sverige.
/MB