lördag 4 april 2009

Steppdans och pizzeria

Idag är det full rulle i familjen segsliten. Mamma och hennes man kom med ett tidigt morgonplan, så redan vid lunchen var vi sex stycken till bordet. Mamma kom med tre stora resväskor, varav en var fylld med deras grejer, och de andra två var fyllda till brädden med påsk och födelsedagspresenter till lillklimpen, påskpresenter till storklimpen, mat, och godis.
Lillklimpen fyller egentligen inte år förrän senare denna månad, men då är inte mamma här, så vi firade idag istället. Ungarna ville så gärna ha paket, och ska det göras i förväg så spelar det egentligen ingen roll om vi gör det idag, eller någon annan dag. Dessutom är det så mycket annat nästa helg, och barnen uppskattar det mer om man delar upp det i små lagom portioner.
Ikväll bär det av till ungarnas favorit pizzeria, och imorgon blir det familjelunch hemma hos svärmor. Detta arrangemang passar mig alldeles utmärkt, eftersom vi inte behöver trängas i vårt lilla kök under de närmsta dagarna. Dessutom blir det vila för alla parter, då vi slipper stå och laga mat hela helgen. Då har jag förståss inte räknat in svärmor, men hon faller liksom lite utanför det hela, eftersom hon inte behöver trängas här hemma med oss.
Det kan ju lätt bli lite pyssel när man är många, inte minst vad det gäller matlagning och toalettbesök. Vi har nämligen bara en enda toalett, och om steppdansen inte redan varit uppfunnen, så hade jag helt klart försökt lansera den som min grej.

6 kommentarer:

Emmama sa...

Haha, kampa pa med steppandet! :)

Tesstamente sa...

Haha, undra om det var så steppdansen uppfanns från början.. av en spräckfylld person med klackar på ett mottagligt golv:-)

CharmKatti sa...

Vi har oxå bara en toalett, och hur kul är det när maken bestämmer sig för sin dagliga maraton-skita...

Kram!

Ankan sa...

Hoppas ni får en mysig helg!

Kram

Bloggullet sa...

Härligt med presenter.
Ha en fin helg.Kramar

Anonym sa...

Presenter och pizza låter schysst!!! Är så hungrig...pizza låter godare än mina varma mackor!